CARD DE TRANSPORT PENTRU ELEVI

Simplificarea procedurii prin care elevii beneficiază de transport gratuit,pe raza municipiului.
prim_resita 16.12.2020
Simplificarea procedurii prin care elevii beneficiază de transport gratuit,pe raza municipiului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încercăm să simplificăm procedura prin care elevii beneficiază de transport gratuit, pe raza municipiului. Astfel, din 14 decembrie, toți elevii pot beneficia de CARDUL DE TRANSPORT GRATUIT. Acest CARD va înlocui abonamentele emise până acum pentru elevi și este valabil pe tot parcursul anului școlar. Astfel, elevii nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze lunar pentru reînnoirea abonamentului de transport.

Societatea de Transport Urban a emis deja 1000 de carduri pentru elevii care dețineau abonamente de transport gratuit. Acestea pot fi ridicate de la secretariatul școliilor unde studiază fiecare elev.

Elevii care nu dețin încă un CARD DE CĂLĂTORIE pot solicita unul pe baza carnetului de elev vizat pe anul în curs, la unul din următoarele puncte:

·Direcția Impozite și Taxe – Piața 1 Decembrie 1918, nr. 9;

·Direcția Impozite și Taxe  - Reșița, B-dul Republicii, nr. 18;

·Caseria TUR – B-dul Republicii, nr. 29;

Eliberarea CARDULUI DE TRANSPORT GRATUIT se face în 24 de ore de la data înregistrării cererii.

 

IMPORTANT

Elevii pot dovedi organelor de control că au dreptul la transport gratuit doar pe baza CARDULUI DE TRANSPORT, emis de către TUR.

 

CARDUL DE TRANSPORT GRATUIT este nominal și netransmisibil, respectând toate normele privind colectarea, stocarea și gestionarea datelor cu caracter personal.
Validarea fiecărei călătorii se face atingând CARDUL DE TRANSPORT GRATUIT de unul dintre cititoarele de card din mijlocul de transport.